Τρόποι αποστολής

Οι τρόποι με τους οποίους μπορείτε να παραλάβετε τα προϊόντα μας είναι οι ακόλουθοι:

Παράδοση με Speedex Courier για Ελλάδα.

Για παραδόσεις σε όλη την Ελλάδα και έως βάρος 2kg επιβαρύνεστε με 3,50€ έξοδα αποστολής *.

2kg έως 5kg 4,90€

5kg έως 8kg 6,90€

8kg έως 10kg 8,90€

10kg έως 12kg 10,90€

Για παραγγελίες άνω των 12kg επικοινωνήστε με το κατάστημα.

Οι παραδόσεις γίνονται μεταξύ 1-3 εργάσιμες ημέρες αναλόγως την διαθεσιμότητα των προϊόντων.

Η σύνηθες παράδοση για παραγγελίες έως τις 13:00 είναι την επόμενη εργάσιμη ημέρα.

* Για περιοχές που βρίσκονται εκτός δικτύου εξυπηρέτησης (courier) και χαρακτηρίζονται ως δυσπρόσιτες, τα έξοδα αποστολής θα διαφοροποιούνται με επιπλέον 3,5 ευρώ. Θα ενημερώνεστε τηλεφωνικώς στο τηλέφωνο που έχετε καταχωρήσει για το γεγονός ότι η περιοχή σας θεωρείται δυσπρόσιτη και επομένως για το κόστος της μεταφοράς μετά από την επιβεβαίωση καταχώρησης παραγγελίας εγγράφως και σε χρονικό διάστημα περίπου 24 ωρών. Εφόσον δεν συμφωνείτε με το κόστος μεταφοράς, δικαιούστε εντός δύο (2) ωρών από την ώρα λήψης της σχετικής ενημέρωσης να ζητήσετε τη διόρθωση ή ακύρωση της παραγγελίας. Η πάροδος της προθεσμίας αυτής αποτελεί απόδειξη της συμφωνίας και αποδοχής από μέρους σας του κόστους μεταφοράς.

Αν υπάρξουν περιπτώσεις καθυστέρησης πέρα των 5 εργάσιμων ημερών και αυτές οφείλονται μόνο σε απρόβλεπτους παράγοντες όπως π.χ. η κίνηση στους δρόμους της πόλης, ατυχήματα, καιρικές συνθήκες κλπ. ζητάμε την κατανόησή σας και θα εξυπηρετήσουμε την παραγγελία σας το ταχύτερο δυνατό.
Επίσης, αν αντιμετωπίσουμε κάποια ιδιαίτερα προβλήματα (όπως έλλειψη συγκεκριμένου προϊόντος από τους προμηθευτές μας κλπ.) στην παράδοση των προϊόντων, θα σας καλέσουμε στο τηλέφωνο επικοινωνίας που έχετε δώσει προκειμένου να βρούμε μαζί μια λύση για την καλύτερη δυνατή εξυπηρέτησή σας.

Παράδοση με ΕΛΤΑ ταχυδρομείο για Κύπρο
Για παραδόσεις σε Κύπρο με την εταιρεία ΕΛΤΑ ταχυδρομείο επιβαρύνεστε με έξοδα αποστολής τα οποία μεταβάλλονται αναλόγως με τα ογκομετρικά κιλά.

Ενδεικτικές τιμές :
* 100gr- 500gr: 10.00€
* 600gr -1,000gr : 13.00€
* 1,100gr -2000gr :16.50€

* Τα έξοδα αποστολής μπορεί να είναι περισσότερα σε περίπτωση ογκώδους δέματος. Επικοινωνήστε μαζί μας για το κόστος αποστολής και για περισσότερες διευκρινίσεις.

Δεν υποστηρίζεται η αντικαταβολή.

Ο συνήθης χρόνος παράδοσης είναι 1-3 μέρες

Μπορείτε να παραλάβετε την παραγγελία σας από το κατάστημά μας στην οδό Παλαμηδίου 74 στον Πειραιά, χωρίς κανένα επιπλέον κόστος, κατόπιν όμως τηλεφωνικής επικοινωνίας.

Σε όλες μας τις τιμές συμπεριλαμβάνεται ΦΠΑ.

* Εφόσον δεν συμφωνείτε με το κόστος μεταφοράς, δικαιούστε εντός δύο (2) ωρών από την ώρα λήψης της σχετικής ενημέρωσης να ζητήσετε τη διόρθωση ή ακύρωση της παραγγελίας. Η πάροδος της προθεσμίας αυτής αποτελεί απόδειξη της συμφωνίας και αποδοχής από μέρους σας του κόστους μεταφοράς.