Σχετικά με εμάς

Romvous, μια επιχείρηση που δημιουργήθηκε με αγάπη και μεράκι, διαλέγοντας ξεχωριστά διακοσμητικά στολίδια που ξεχωρίζουν.Μας αρέσει να αναζητάμε τα πιο πρωτότυπα δώρα στην διεθνή αγορά ώστε να σας εκπλήξουμε θετικά με τα προϊόντα μας! Βρισκόμαστε σε διαρκή αναζήτηση για τους πιο πρωτότυπους σχεδιαστές.

Σε εμάς θα βρείτε την πιο ιδιαίτερη συλλογή σε είδη δώρων όπως  αιωρούμενες και επιτραπέζιες υδρόγειες σφαίρες, ρετρό λάμπες λάβας, θερμόμετρα Γαλιλαίου, κούνιες του Νεύτωνα,  και άλλα είδη διακόσμησης εμπνευσμένα από τον κόσμο της φαντασίας και της γοτθικής τέχνης, όπως νεράιδες, ξωτικά, δράκους και μονόκερους!

Στο κατάστημα μας επίσης θα βρείτε μια μεγάλη συλλογή από τσάντες για όλη την οικογένεια, σε κλασικά αλλά και μοντέρνα σχέδια!

Στόχος μας είναι να προσφέρουμε ποιοτικά προϊόντα σε προσιτές τιμές.

Δεν θα μπορούσε να λείπουν από τα προϊόντα μας τα αξεσουάρ κινητής τηλεφωνίας. Σε μας θα βρείτε θήκες κινητών τηλεφώνων σε ποικιλία σχεδίων, τζαμάκια προστασίας οθόνης, ενσύρματα και ασύρματα ακουστικά, καλώδια USB φόρτισης και μεταφοράς δεδομένων σε πολλές διαστάσεις, ταχυφορτιστές συσκευών και ραδιόφωνα Bluetooth σε ποικιλία σχεδίων.

Είμαστε εδώ για κάθε ερώτηση, διευκρίνηση ακόμα και παράπονο!

Καλή περιήγηση!